top of page

ПСИХОЛОГІЧНА ЕНЦИКЛОПЕДІЯ

📮 Як триматися і що робити, коли все йде не за планом

📮 Діана Бершадська, радіоведуча Київ FM, тренер з ораторської майстерності, голосу і вимови та співзасновниця ГО "Український психологічний хаб"


🎥 Я запізнилася на свій перший прямий ефір. Точніше, ми запізнилися. Разом з моєю колегою, бо їхали разом 🥲 Моя відповідальність ледь пережила це. Точніше, вона б не пережила, якби не здоровий глузд

Ділюся тезами, які тримаю в голові у такі моменти, коли все йде шкереберть: 


1) Чи зробила я все, що належало до моєї зони впливу? Так, я виїхала завчасно і мала бути на місці за 40 хвилин до початку. Перекрита без попередження дорога – поза зоною мого впливу. 


2) Ми не можемо обирати певні обставини чи події, що трапляються з нами, але ми точно можемо обирати, як реагувати у відповідь. Я не обирала затор на тій ділянці дороги, але я обрала зберігати спокій і обʼїхати його.


3) Ми маємо бути сфокусовані на своїй великій цілі, на місії, яка мотивує нас йти вперед. І на кожному кроці незалежно від обставин робити свій особистий максимум. Так само навіть в ефірі: дати максимум користі за той ефірний час, який ти маєш. Жахливий трафік вкрав у нас 5 хвилин часу, але за 18 тих, що лишилися, ми дали свій максимум. 


❤️ «Видихай. Ти – тут і зараз 

І просто роби свою справу чудово»


📮 Якщо Ви хочете навчитися завжди триматися впевнено і сміливо та навчитися виходити навіть з ніякових ситуацій з гордістю та легкістю, залишаючи по собі приємне враження, звертайтеся!

Comments


ЯК ПРАЦЮЄ УКРАЇНСЬКИЙ

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ХАБ

наші фахівці у своїй роботі спираються лише на науково доведені методи психотерапії

ми ставимо на перше місце допомогу у вирішенні вашої проблеми, а не кількість сесій

ми не збираємо персональні дані відвідувачів сайту та клієнтів

ми пропонуємо різні цінові категорії консультацій, які ви можете обрати на сайті

Натисніть кнопку “Обрати фахівця”

Ознайомтеся з анкетами спеціалістів

Натисніть кнопку “Записатися
на консультацію”

bottom of page